Om Elrätt

Elrätt är ett samarbetsprojekt mellan Installatörsföretagen, Sveriges Elgrossister SEG och Elrätt Leverantörerna med syfte att inspirera och visa möjligheterna med modern elteknik.

Elteknikbranschen är i förändring och många är inte medvetna om hur mycket kunskap som finns hos elteknikföretagen. Idag kan du få hjälp med allt ifrån energieffektivisering av din fastighet till att installera moderna styrsystem för belysning, värme och ventilation. Vi arbetar för att utveckla och stärka elteknikbranschen genom att erbjuda kunder trygga, effektiva och smarta lösningar. Som medlem i Elrätt får du både utveckling och inspiration som gör ditt jobb roligare och dina kunder nöjdare.
Vi kallar det kort och gott för Elrätt.

Till Elrätt: www.elratt.se

Idébanken

Elrätt Idébanken är en sökmotor fylld med smarta eltekniklösningar från branschens ledande leverantörer. Du har den alltid med dig i mobilen, surfplattan eller datorn.

Till idébanken: www.elratt.se/om-idebanken/idebanken

www.elektroskandia.se
energismart@elektroskandia.se
Telefon 08-92 35 00

Var energismart

Det spelar ingen roll hur mycket vi än talar om energieffektivitet och en hållbar utveckling. Om miljö. Om frisk luft och rent vatten. Om vi inte lyckas skapa ett koncept och bra produkter som attraherar dig som är kund hos oss. För det är bara om du och dina kollegor ser fördelarna med energismarta produkter som vi tillsammans kan göra skillnad.

Förenklat kan man säga att vara energismart börjar med produkter för en bättre miljö och slutar med en god affär – för alla.