Välj en sida

Eliq miljö

Exibea med sina prisbelönta energibesparande ELIQ produkter laddar med nya funktioner inför en spännande höst och vinter! ELIQ Online fick tidigare i år bl.a. innovationspriset Årets Smarta Sak och utmärkelsen “M3 Rekommenderar” av magasinet M3. ELIQ produkterna (ELIQ Online och ELIQ Energidisplay) visualiserar hushålls elanvändning på ett unikt, användarvänligt och inspirerande sätt och produkterna kompletteras nu med ännu fler funktioner som är utvecklade tillsammans med kunderna för att öka nyttan i hemmen ännu mer.

ELIQ Energidisplay
Energidisplayen ELIQ hjälper dig att ta kontroll över elförbrukningen och spara både pengar och miljö. Koppla enkelt ELIQ till din elmätare och få elinformation i realtid samtidigt som du rör dig fritt i hemmet.

Läs mer om ELIQ Energidisplay och beställ här.
(OBS! Du måste vara inloggad för att se informationen)

ELIQ Energy online

ELIQ Online är en innovativ webb- och mobilbaserad energivisualiseringstjänst som gör dig energismart. Tjänsten erbjuder realtidsförbrukning, statistik, trender och rapporter samt en social funktion där du kan tävla mot dina energikompisar. Detta och mycket mer paketerat i en elegant helhetslösning.

Läs mer om ELIQ Online och beställ här.
(OBS! Du måste vara inloggad för att se informationen)