Välj en sida

Utvecklingen inom LED går med en rasande fart. För att hålla dig uppdaterad kommer Philips och Elektroskandia att ha en gemensam rikstäckande kampanj med temat ”LED your light shine”. Kampanjen är avsluatd men läs gärna mer om produkterna.

 Med Philips nya LED-produkter har du nu möjlighet att skapa mycket energieffektiva belysningslösningar med extremt lång livslängd. Belysningslösningar som sänker både energi- och underhållskostnaderna kraftigt och ger betydligt lägre totalkostnad för belysningen än konventionella belysningslösningar. Dessutom skonas miljön genom minskade CO2-utsläpp.

Under kampanjperioden kommer du att kunna köpa Philips LED-ljuskällor till specialpris.

Ta kontakt med Elektroskandia representant eller butik och lär dig mer om LED!

Se hela sortimentet och handla i Elektroskandias webbshop.

Läs mer om produkterna på Philips hemsida.

Ladda ner kampanjbladet här.

Tävla och vinn! (Tävlingen avslutad)
Delta i tävlingen ”LED your light shine Awards”. Första pris är en weekend på Ishotellet i Kiruna och andra pris är ett besök på någon av Isbarerna i Stockholm, Göteborg eller Malmö.
Läs mer om tävlingen här.

OXFAM – Afrikas ljus
Hjälporganisationen Oxfam International består 14 olika organisationer, som samarbetar för att hitta varaktiga lösningar mot fattigdom och orättvisor. Philips och Sonepar (Elektroskandia ingår i Sonepar-koncernen) kommer att skänka en del av det totala försäljningsvärdet av LED-kampanjen till Oxfam International för att bidra till att förbättra livet för människor i Afrika. Lämna ditt bidrag genom att delta i kampanjen ”LED your light shine”!
http://www.oxfam.org/