Välj en sida

LED Your Light Shine

Philips_LYLS_2013_LogoPhilips MASTER LED-lampor – Aldrig tidigare har det varit så enkelt att kombinera kvalitetsbelysning med låga kostnader för energi och underhåll.
Med Philips smarta MASTER LED-lampor, som är den perfekta ersättaren för glödlampor, halogenlampor eller kompaktlysrör, kan du minska energiförbrukningen och underhållskostnaderna – utan att kompromissa med ljuskvaliteten och ljusmiljön. Vår serie MASTER LED-lampor är enkla att installera och betalar sig på mindre än ett år i professionella anläggningar som hotell, barer, butiker och kontor.


LED-framtiden är här!

BulbLEDUtvecklingen inom LED går med en rasande fart. För att hålla dig uppdaterad kommer Philips och Elektroskandia att ha en gemensam rikstäckande kampanj med temat ”LED your light shine”. Med Philips nya LED-produkter har du nu möjlighet att skapa mycket energieffektiva belysningslösningar med extremt lång livslängd. Belysningslösningar som sänker både energi- och underhållskostnaderna kraftigt och ger betydligt lägre totalkostnad för belysningen än konventionella belysningslösningar. Dessutom skonas miljön genom minskade CO2-utsläpp. Till skillnad från lågenergilampan är LED kvicksilverfri, tänder direkt och passar även i kalla miljöer samt ej känslig för stötar.


Varför LED?

LågvoltsLED_2

Våra LED-lösningar öppnar för nya och innovativa sätt att belysa utrymmen och miljöer. LED är mycket anpassningsbara, vilket gör att du kan fasa ut den tidigare konventionella belysningen och gå över till flexibel dynamisk belysning. Jämn, enhetlig belysning utan skuggande socklar, varma punkter eller färgskiftningar. Dessutom är energiförbrukningen endast en bråkdel av vad vi är vana vid med traditionella ljuskällor, särskilt om tekniken kombineras med driftdon.


Varför byta nu?

GU10LED_2

I flera år har den stora frågan inom belysningsindustrin varit: När kommer LED-tekniken helt att kunna ersätta de traditionella lösningarna? Svaret är att vi nu är där! Fram till nyligen har initial kostnaden varit ett hinder för många kunder, men den senaste tidens utveckling har gjort LED-tekniken till en oerhört konkurrenskraftig lösning. Vår serie MASTER LED-lampor är enkla att installera och betalar sig på mindre än ett år i professionella anläggningar som hotell, barer, butiker och kontor. Med Master LED får du även lägre driftkostnad och slipper alla bekymmer ljuskällebyten i lokaler där det pågår en massa aktiviteter, t.ex. korridorer, resturanger och barer. Energieffektiviteten och den långa livslängden gör LED till en omedelbar vinnare sett till total ägandekostnad.


KronljusLEDVill du veta mer och upptäcka vilka oändliga möjligheter du har med LED, samt vilket utbud det finns:

  1. Vad är LED? Här finns allt du behöver veta om LED. klicka här!
  2. LED lösningar! LED ger dig oändliga möjligheter att skapa upplevelser, se mer här.
  3. Översikt av Master LED ljuskällor, Klicka på länken för ladda ned pdf:en Översiktsblad_MasterLED!


Kampanj 1 april – 30 juni!

Under kampanjperioden, som pågår mellan den 1 april och 30 juni, kan du köpa Philips LED-ljuskällor till specialpris. Du hittar produkterna på webben eller i alla butikerna.

finger_pek

Klicka här för att se kampanjprodukterna och handla i Elektroskandias webbshop»
(Obs! Du måste vara inloggad på Elektroskandias hemsida för att kunna öppna länken.)


Denna film är en presentation av MASTER LED DimTone. Philips DimTone tar ljusreglering till en ny spännande nivå. Med DimTone konceptet blir belysningen varmare när du dimrar lampan, vilket skapar en behaglig varm solnedgångs effekt med en intimare atmosfär. MASTER LEDspot DimTone GU10 är idealisk för hotell, barer och andra applikationer.


Ta kontakt med Elektroskandia representant eller butik och lär dig mer om LED!