Välj en sida

Grattis Dalkia och Schneider Electric, vinnare av Energismart Awards 2011!

Under mässan Elfack 2011 som gick av stapeln mellan 9-13 Maj delade Elektroskandia ut det nyinstiftade priset Energismart Awards. Priset delas upp i två kategorier där en jury bedömmer företagens helhetsyn, engagemang och profil gällande energifrågan.

Detta år kan vi glädjande dela ut priset till nedanstående som var två givna vinnare i hård konkurrens.

Vinnare av kundkategorin
Dalkia

”Med en helhetssyn gällande energifrågan hos era kunder samt med ert unika erbjudande avseende uppföljning och underhåll så anser vi att Dalkia är marknadsledande i sitt slag. Stora installationer och referenser hos bla. landstinget gör detta företag till en given vinnare av energismart awards 2011.”

Grattis Dalkia!

Vinnare av levernatörskategorin
Schneider Electric

”Ingen leverantör har ett bredare utbud av produkter och en större helhetssyn på energifrågan än Schneider Electric. Med ett väl utvecklat utbildningsprogram, marknadsledande produkter och ett aktivt ställningstagande i branschen gör ert företag till en vinnare av energismart awards 2011.”

Grattis Schneider Electric!

Rikard Nyhrén (Affärsområdeschef) från Dalkia och David Nocholl (VD) från Schneider Electric tog emot priset av Anders Nordlöw och Michael Almqvist från Elektroskandia.