Välj en sida

LED-framtiden är här!

Utvecklingen inom LED går med en rasande fart. För att hålla dig uppdaterad kommer Philips och Elektroskandia att ha en gemensam rikstäckande kampanj med temat ”LED your light shine”. Med Philips nya LED-produkter har du nu möjlighet att skapa mycket energieffektiva belysningslösningar med extremt lång livslängd. Belysningslösningar som sänker både energi- och underhållskostnaderna kraftigt och ger betydligt lägre totalkostnad för belysningen än konventionella belysningslösningar. Dessutom skonas miljön genom minskade CO2-utsläpp.

Ta kontakt med Elektroskandia representant eller butik och lär dig mer om LED!

Under kampanjperioden, som pågår mellan den 1 maj och 30 juni, kommer du att kunna köpa Philips LED-ljuskällor och armaturer till specialpris.
Klicka här för att se kampanjprodukterna och handla i Elektroskandias webbshop»
(Obs! Du måste vara inloggad på Elektroskandias hemsida för att kunna öppna länken.)

Läs mer om kampanjen ”LED Your Light Shine” här»

I broschyren ”LED-framtiden är här” kan du läsa mer produkterna som ingår i kampanjen och se olika belysningslösningar. Klicka på bilden för att ladda ner broschyren eller hämta den i din butik.


Vinn en resa till Philips i Eindhoven, Holland

Delta i tävlingen ”LED your light shine Awards”. Första pris är en resa till Philips Lighting Application Center (LAC) i Eindhoven, Holland.

Ta en bild med din mobiltelefon av din belysninganläggning som du har uppgraderat med Philips LED-Ljuskällor. Skicka ett mail till energismart@elektroskandia.se med bilden, ditt namn, företagets namn samt kundnummer. Vi behöver ditt bidrag senast 31 augusti!