Välj en sida

Under vår energismarta månad passar vi på att utse årets vinnare av Energismart Awards! Priset delas upp i två kategorier där vi bedömer företagens helhetssyn, engagemang och profil gällande energifrågan. Och årets vinnare är…

Vinnare av kundkategorin

YIT

”Med en helhetssyn på energifrågan har YIT ett av marknadens bredaste utbud av tjänster. Projektledning, finansiering, energiingenjörer och utbildning är några av de energitjänster företaget erbjuder. YIT tar ett tydligt ställningstagande och levererar. Därför är de en given vinnare av Energismart Awards 2012!”

Ulf Bergsten (Elektroskandia), Peter Sundvall, Jörgen Mattsson (YIT), Anders Nordlöw (Elektroskandia)

Vinnare av leverantörskategorin

Philips

”Det är svårt att hitta en leverantör som via hela sitt produktutbud levererar energieffektiva produkter. Med en innovativ produktutveckling inom LED gör Philips sig till marknadsledare och föredöme gällande kvalitet och jakten på att minska energiförbrukningen. Med sin profil och innovativa anda så tar Philips hem priset för 2012års Energismart Awards!

Michael Almqvist (Elektroskandia), Johan Lång, Jonny Pettersson (Philips), Terése Norberg (Elektroskandia)