Välj en sida

Vilket utrymme du än ska belysa eller vilken stämning du än vill skapa är Philips din partner inom belysning: Vår kunskap, tillförlitlighet och utomordentliga kundservice hjälper dig att göra det bästa belysningsvalet.

Just nu genomför vi en gemensam kampanj med Elektroskandia för att visa dig den senaste LED-tekniken. Som innovativa ledare strävar vi alltid efter att våra produkter och tjänster ska vara moderna, och vi ser fram emot ett långvarigt samarbete med dig: installatör, belysningsdesigner och/ eller slutanvändare.

Det är vårt uppdrag att hjälpa dig att använda den senaste LED-tekniken för att skapa belysningsupplevelser som gör skillnad, och som verkligen får kraften i belysning att fungera för dig. Lycka till med ditt nästa LED-projekt!

Under kampanjperioden som pågår mellan den 1/3-30/4 kan du köpa ett urval av Philips LED-produkter till kampanjpriser hos Elektroskandia. Besök din butik eller handla i webbshopen. Läs mer om kampanjprodukterna och se kampanjepriserna här»